Zakelijk vervoer bij Taxi-Primera in Den Haag

Heeft u of uw personeelsleden vaak een taxi nodig in en rondom de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij Taxi-Primera aan het juiste adres. Zo bieden wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week onze taxi ter beschikking. Wij zorgen ervoor dat u altijd op tijd van A naar B wordt gebracht. Doordat u en uw personeelsleden veel gebruik kunnen maken van onze diensten, kunnen wij deze taxiritten op rekening zetten. Zo hoeft er niet constant een bonnetje of declaratieformulier worden ingeleverd van uw personeelsleden en ook het in- en uitstappen wordt een stuk gemakkelijker en sneller. Kortom wij van Taxi-Primera denken graag met u mee, om het u en uw personeelsleden het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Vergaderingen, congressen of zakendiners?

Is het weer tijd voor een vergadering, congres of zakendiner aan de andere kant van Den Haag? Maar u moet nog wat zakelijke documenten afhandelen? Dat is geen enkel probleem bij Taxi-Primera. Zo kunt u in alle rust uw laatste werk afhandelen of voorbereidingen treffen voor de aankomende afspraak. Doet u dit graag in stilte dan is dit uiteraard geen enkel probleem.

Naast dat uzelf er netjes en verzorgd bij uw afspraak wilt aankomen, zorgen ook wij ervoor dat u in stijl aankomt. Denk hierbij aan een schone taxi, een taxi die past bij de gelegenheid en ook de chauffeur is netjes gekleed.

 

Zakelijk vervoer van en naar luchthavens in Nederland

Gaat u ook geregeld op zakenreis? Ook dan bent u bij Taxi-Primera aan het juiste adres. Naast dat wij u en uw personeelsleden van A naar B brengen in en random Den Haag, brengen wij u ook van en naar alle luchthavens in Nederland. Zo is van Den Haag naar Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport voor ons geen enkel probleem.

Ook tijdens deze taxiritten vinden wij het belangrijk dat u zo min mogelijk kostbare tijd verliest. Zo kunt u gerust uw werk verder voortzetten tijdens de taxirit waarbij de chauffeur u zo min mogelijk zal storen. Ook bespaart u een hoop tijd om gebruik te maken van de taxiservices van Taxi-Primera. Denk bijvoorbeeld aan het parkeren van uw auto of tijdig te vertrekken omdat u met het openbaar vervoer moet komen.

Naast het brengen naar één van de luchthavens in Nederland, komen wij u of uw personeelsleden ook graag weer ophalen. Bel ons tijdig of geef voor vertrek uw vluchtnummer aan ons door en wij zorgen ervoor dat wij klaar staan als u de vertrekhal uit loopt. Zo bent u binnen een mum van tijd van de luchthaven weer terug op kantoor!

 

Comfortabel naar uw afspraak

Naast het feit dat u en uw personeelsleden veel tijd kunnen besparen door gebruik te maken van de taxiservices van Taxi-Primera. Vinden wij het ook belangrijk dat u comfortabel, veilig en voor een goede prijs onderweg bent van en naar uw afspraken. Zo vinden wij dat u tijdens de taxirit, naast werken ook een moment van ontspanning kan plaatsvinden. Dan is het natuurlijk wel prettig als u relaxt in de taxi kunt zitten. Denk hierbij aan voldoende beenruimte, een stoel welke naar wens kan worden versteld en ook een leeslampje tijdens de avonduren mag niet ontbreken. Zowel voor als achterin de taxi kunt u optimaal genieten van uw momentje rust.