Tarieven bij Taxi-Primera

De taxi tarieven bij Taxi-Primera proberen wij zo betaalbaar mogelijk te houden. Dit geldt voor zowel in de regio van Den Haag als een taxirit buiten deze regio. Omdat wij niet willen dat u voor verassingen komt te staan als u gebruik maakt van onze diensten. Vinden wij het dan ook zeker belangrijk dat u van tevoren op de hoogte bent van onze tarieven. Om u een zo’n goed mogelijk beeld te geven vindt u hieronder onze tarieven binnen de gemeenten: Den Haag, Delft, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar:

 

Instaptarief Per kilometer Per Minuut Vooraf wachten per uur
€3,19 €2,35 €0,39 €43,94

 

Als u gebruik maakt van onze taxi-service binnen de genoemde gemeentes, dan kunt u een korting van 20% van het metertarief verwachten.

Maakt u gebruik van Taxi-Primera buiten de genoemde gemeentes, dan kunt u bovenstaande tabel aanhouden.

 

Tarieven naar de luchthaven bij Taxi-Primera

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons taxivervoer van en naar de luchthaven. Net zoals onze gewone taxiservice zorgen wij ervoor dat u tijdig en op een veilige manier aankomt op de luchthaven. Om u een overzicht te geven van de kosten van en naar de luchthavens, kunnen wij u de volgende tarieven aanbieden:

 

Schiphol €65,00
Rotterdam Airport €45,00
Eindhoven Airport €215,00

 

Ook als u terugkeert van uw vakantieadres of zakenreis kunt u gebruik maken van de taxiservices van Taxi-Primera. Hiervoor gelden dezelfde tarieven. Geef uw vluchtnummer aan ons door en wij zorgen ervoor dat wij klaar staan als u de vertrekhal uitloopt!

 

Goedkoop is geen duurkoop bij Taxi-Primera

Taxi-Primera doet er alles aan om u zo snel, tijdig en zo prettig mogelijk van A naar B te brengen. Uiteraard houden wij ons wel netjes aan de verkeersregels en zullen u zo veilig mogelijk op de gewenste bestemming afzetten. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en voldoen aan alle eisen die gesteld zijn aan taxichauffeurs. Naast onze chauffeurs is ook ons wagenpark volledig gesteld aan alle eisen waar een goedgekeurde auto aan moet voldoen. Verder worden onze auto’s geregeld gecontroleerd door een vakgarage en om die reden zult u daarom ook nooit een brandend lampje op het dashboard aantreffen. Uw veiligheid staat voorop als u gebruik maakt van het taxivervoer van Taxi-Primera.

 

 

Maak een afspraak!

Nu u een overzicht heeft van de kosten, wetend dat onze chauffeurs voldoen aan alle eisen en ook het wagenpark volledig in orde is, kunt u online of telefonisch een afspraak bij ons inplannen. Vooral bij belangrijke afspraken waarbij u op tijd en zeker van een taxiservice moet zijn, kunt u gebruik maken van Taxi-Primera. Bij ons is afspraak is afspraak en staan wij tijdig klaar op de afgesproken plek. Heeft u ons nodig voor korte, niet ingeplande afspraken, ook dan kunt u bij ons terecht. Dit werkt op dezelfde wijze, neem telefonisch contact met ons op of reserveer online. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk bij u te zijn!