september 20, 2020+31641980496De Taxi van Den Haag, Wateringen, Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Zoetermeer & Voorburg, Leidschendam!

Over ons

Over ons taxibedrijf

Dé beste service en kwaliteit

Met onze uitstekend onderhouden taxi’s en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht. Bedrijven mogen er op rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden tussen de luchthaven, hun hotel, of andere bedrijven.

Mercedes e klasse
Chauffeur

Wie zijn wij

Wij zijn een dynamisch taxibedrijf dat is gevestigd in Den Haag. Wij vormen samen met onze taxichauffeurs een hecht en professioneel team dat de wensen en veiligheid van de klant voorop stelt. Wij werken uitsluitend met ervaren, professionele taxichauffeurs. Wij leiden onze chauffeurs na aanwerving verder op, zodat we steeds een correcte, vlotte en klantvriendelijke service kunnen leveren.

“Bij TaxiPrimera streven wij ernaar om u de beste mogelijke service aan te bieden,

natuurlijk voor de juiste en eerlijke prijs.

Sanne Veenstra – Medewerker klantenservice

Wat u van ons kunt verwachten

Bij ons staat kwaliteit en service op de eerste plaats.

Altijd op tijd.

Wij vinden het zeer belangrijk dat u op tijd op uw bestemming aankomt, onze taxichauffeurs doen daarom dan ook hun uiterst best om altijd op tijd te zijn.

Comfortabele Auto's

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de voertuigen in ons wagenpark en hierdoor zijn alle voertuigen altijd goed onderhouden en schoon. Al onze voertuigen beschikken over hedendaagse ontwikkelingen voor een veilige en comfortabele taxirit.

Taxichauffeur met een glimlach

Onze vrolijke, vriendelijke en behulpzame taxichauffeurs brengen u graag veilig naar uw bestemming.