Gekozen Als Beste
Taxibedrijf Van Den Haag
TAXI IN DEN HAAG & OMGEVING Onze taxi’s zijn 24 uur, 7 dagen
per week beschikbaar
Den Haag, Wateringen, Delft, Zoetermeer, Rijswijk,
Zoetermeer & Voorburg, Leidschendam
RESERVEER DIRECT

Ook op zakelijk gebied een goedkope taxi in Den Haag

Bij Taxi-Primera kunt u een goedkope taxi reserveren voor elke gelegenheid. Natuurlijk kunt u bij ons een taxi boeken om naar Schiphol te gaan, maar op zakelijk gebied kunt u ook bij ons terecht. Onze taxichauffeurs beschikken over de rijkunsten om u een uitrustende rit verzorgen waardoor u bijvoorbeeld nog even rustig uw e-mail kunt bijwerken.

Heeft u een uiterst belangrijke meeting of moeten de personeelsleden vervoerd worden? Twijfel dan niet langer en bel ons of om een reservering te maken op +316 419 804 96.

Snel en overal

Van Schiphol tot Eindhoven. met taxi-premira brengen wij u zo snel en veilig mogelijk naar uw eindbestemming naar keuze. Wij zijn gevestigd in Den haag maar u kunt er op vertrouwen dat wij ook buiten deze regio er voor zorgen dat u veilig op uw eindbestemming terecht komt voor de meest voordelige prijzen. niet alleen brengen wij u naar uw eindbestemming maar wij zijn er ook voor u om u eventeel op te halen van bijvoorbeeld het vliegveld.

Hoge kwaliteit

Met ons zorgen wij er voor dat u overal snel en veilig terecht kan komen. Van reizen naar de airport tot een bedrijf uitje met uw collega’s, bij ons is  het van belang dat u overal terecht kunt met schoon en comfortabel vervoer.

U krijgt ook de kans om 20% korting te ontvangen van het metertarief als u gebruikt maakt van onze taxi service binnen de genoemde gemeentes.

Veiligheid

Heeft u ooit wel eens het gevoel gehad dat dat u niet meer door de drukte heen kon zien tijdens het openbaar vervoer? Of na een avondje uit het onveilige gevoel gehad op zoek naar vervoer terug naar huis? Primera taxi schiet in deze ongemakkelijke tijden u graag te hulp. Bij ons is veiligheid een grote prioriteit en zorgen wij er daarom ook voor dat onze chauffeurs altijd voorzichtig en veilig rijden. Ook zorgen wij er voor dat de voertuigen waar in gereden worden altijd aan de beste kwaliteit voldoen zodat u een gemakkelijke rit naar uw eindebestemming kunt hebben.

Delimiter text
Hotspot image

Altijd op reis?

Het is niet makkelijk om veel te reizen. Openbaar vervoer kan soms wat krap aanvoelen. En met betalen voor parkeren en tanken kan ook heel wat kosten mee brengen. Kies daarom voor Primera taxi. Wij bieden een goede service. Veilige reis omstandigheden met de best getrainde taxi chauffeurs die up-to-date zijn met de omstandigheden op de weg. En bij het boeken van uw rit houden wij onszelf ook op de hoogte van uw eindebestemming. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen onnodige uitgave te verrichten als een event niet door gaat.

Wij streven ernaar om u de beste mogelijke service aan te bieden, natuurlijk voor de juiste en eerlijke prijs

Subtitle

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor al uw taxiritten in Den Haag en omgeving. Wij staan garant, dat u op een veilige, comfortabele en snelle manier op uw eindbestemming arriveert.

Samen met onze vele taxichauffeurs vormen wij een hecht en professioneel team. De wensen en veiligheid van onze klanten worden bij ons altijd voorop gesteld. Wij werken uitsluiten met ervaren en professionele chauffeurs.

GOEDKOOP NAAR SCHIPHOL? €65,- EURO BRENGEN WIJ U VANUIT DEN HAAG NAAR SCHIPHOL EN €65 VAN SCHIPHOL NAAR DEN HAAG.

Wij accepteren Mastercard, Visa, American Express en het is ook mogelijk om te pinnen of contant te betalen.

Image module

Snel een taxi bestellen? Reserveer nu direct online

Vraag hier uw taxi reservering aan, wij bellen u zo snel mogelijk terug