Coronavirus Taxi-Primera

Het is niemand ontgaan, door de landelijke uitbraak van het Coronavirus (covid-19) zijn er vele diverse maatregelen getroffen, zo ook bij Taxi-Primera. Wij van Taxi-Primera houden ons netjes aan alle gestelde regels van het RIVM. Uiteraard als de maatregelen worden aangescherpt of versoepeld zullen wij dit ook doorvoeren in ons beleid. Op deze manier kunnen wij van Taxi-Primera u veilig blijven vervoeren van A naar B in regio Den Haag!

Reserveer uw taxivervoer online of bel voor een afspraak

Wilt u gebruik maken van het taxivervoer van Taxi-Primera? Reserveer dan uw taxivervoer online of bel voor een afspraak. Op deze manier hebben wij direct alle gegevens genoteerd, wij hebben dan wel geen registratieplicht, maar wel ideaal als er toch onverhoopt iemand tijdens ons vervoer besmet is geraakt met het coronavirus. Op deze manier kunnen wij snel en makkelijk het contactonderzoek in gang zetten.

Taxi-Primera voert een gezondheidscheck uit

Bij iedereen die instapt bij Taxi-Primera in de regio Den Haag zal er naar uw gezondheid gevraagd worden. Ook dit valt onder de maatregelen die het RIVM heeft opgesteld. Onze chauffeurs zullen u vragen stellen die bij de gezondheidsklachten van het coronavirus horen. Mocht uw gezondheid last hebben van deze klachten, dan kunt u helaas geen gebruik maken van ons taxivervoer.

Hotspot image
Taxi-Primera en uw bagage
Mocht u een grote koffer of een bagagetas bij u dragen en deze moet met uw mee tijdens het vervoer van Taxi-Primera. Dan vragen wij u deze zelf in de kofferbak te plaatsen. Op deze manier verkleinen we de contactmomenten met de klant en dus ook het moment waarop het virus zou kunnen toeslaan. Bent u zelf niet in de mogelijkheid om de koffer of tas te plaatsen in de kofferbak, dan zullen de chauffeurs van Taxi-Primera uw bagage uiteraard in de auto plaatsen.
Het openen van de deuren bij Taxi-Primera
Normaliter staat de chauffeur klaar om de deur van taxi te openen zodat u gemakkelijk en comfortabel kunt instappen. Helaas is ook deze handeling een contact moment welke we helaas zoveel mogelijk moeten vermijden. Daarom vragen wij u om zelf de deur te openen en in te stappen. Zodra u in de auto zit kunt u uw handen reinigen met antibacteriële handzeep. Mocht u de deur om welke redenen niet zelf kunnen openen, dan zal de chauffeur uw uiteraard helpen met instappen.
Het dragen van een mondmasker of mondkapje bij Taxi-Primera
De belangrijkste maatregel tijdens het gebruik van het taxivervoer van Taxi-Primera is toch wel het dragen van een mondkapje of mondmasker. Op deze manier kunnen alle zitplekken in de taxi weer volledig benut worden. Ook al maakt u alleengebruik van onze taxivervoer, dan is het gebruik van een mondmasker verplicht. Door het dragen van deze masker kunnen wij de gezondheid van u en onze chauffeurs beter waarborgen.

Wij streven ernaar om u de beste mogelijke service aan te bieden, natuurlijk voor de juiste en eerlijke prijs

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor al uw taxiritten in Den Haag en omgeving. Wij staan garant, dat u op een veilige, comfortabele en snelle manier op uw eindbestemming arriveert.

Samen met onze vele taxichauffeurs vormen wij een hecht en professioneel team. De wensen en veiligheid van onze klanten worden bij ons altijd voorop gesteld. Wij werken uitsluiten met ervaren en professionele chauffeurs.

GOEDKOOP NAAR SCHIPHOL? €65,- EURO BRENGEN WIJ U VANUIT DEN HAAG NAAR SCHIPHOL EN €65 VAN SCHIPHOL NAAR DEN HAAG.

Wij accepteren Mastercard, Visa, American Express en het is ook mogelijk om te pinnen of contant te betalen.

Image module

Snel een taxi bestellen? Reserveer nu direct online

Vraag hier uw taxi reservering aan, wij bellen u zo snel mogelijk terug